1. Nieuwe 10 Minuten podcast :: Brand Utilities

    Dirk Johan Klanker en ik hebben Ingmar de Lange -hoofd marketing Hyves- als gast in de nieuwe 10 Minuten podcast. Het onderwerp is Brand Utilities. Dirk Johan stelt -zoals altijd- kritische vragen aan de hand van een artikel dat Ingmar en ik recent publiceerde in de Adformatie.

    Zoals ‘zijn Brand Utilities niet gewoon brand extentions?’, ‘Hoe verhoudt de functionele kant van een merk zich tot de merkwaarden?’ ,‘Is reklame maken over Brand Utilities niet een beetje vreemd?’ en ‘Gaat het om relevatie of eigenlijk veel meer om entertainment?’ en ‘Is relevantie belangrijk of moeten merken gewoon betekenisvol zijn…?’.
    Onderwerpen die aan de orde komen zijn de Human Race van Nike, dat merken moeten inspireren, faciliteren en activeren, verschillende manieren om media in te zetten (paid, earned & owned) en reclamewerkingsmodellen van Giep Fransen.

    Veel luisterplezier (en excuses voor het feit dat we iets zijn uitgelopen….).


reacties